Současné filmy Impossible Project jsou citlivější na světlo a teplotu během vývoje fotografií. Nejdůležitějším bodem je stínění fotografie před světlem a to okamžitě, když vám vyjede fotografie z fotoaparátu. Doporučená spotřeba filmů Impossible je 12 měsíců od data výroby který je na obalu. (co se týče značení film do 09/2014 bylo značení filmů tak že od data na obalu byla záruka od data a od 09/2014 bylo zavedeno nové značení a to že na krabičce je datum spotřeby takzvaně že do toho data má film záruku - toto nové značení je pouze u nových typů filmů).
Stínění:
Stínění:
Obrázky jsou citlivé na světlo, když opouští váš fotoaparát. Vzhledem k tomu, že kamera vysune obrázek, okamžitě je dobré jej chránit před světlem (například rukou, darkslidem, nebo vsazením obrázku přímo do krabičky od filmu, úplně nejideálnější je používat Impossible Frog Tongue - první sekundy jsou nejdůležitější! To je důvod, proč jsou aparáty vždy vybaveny Impossible Frog Tongue (černá folie u výjezdu fotky ze šterbiny).
Zde můžete zakoupit (folie pro krytí) Impossible Frog Tonque
(Frog Tonque "žabáci" se vyrábí pro všechny běžně používané typy aparátů)
Impossible filmy fungují nejlépe při teplotách mezi 13 a 28 ° C (55 až 82 ° F). Při fotografování při nižších teplotách, aby se vaše snímky vyvolali je ideální mít třeba ve vnitřní kapse saka nebo v blízkosti vašeho těla. Při fotografování při vyšších teplotách ochlazujte film v ledničce před nástupem ven.
Skladujte všechny Impossible filmy v lednici při konstantní teplotě mezi 4-18°C. (filmy by neměli zmrnout nebo zvlhnout)
Vyvolání:
Netřeste, neohýbejte fotografii, nechte fotky vyvolat při běžné domácí teplotě mezi cca. 13-28°C a to nejméně po dobu asi 30-40 minut, barevné fotografie potom vykazují nejlepší výsledky. Černobílé filmy se vyvolají během asi 5-10 minut.
Skladování vyvolaných fotografií:
Nevystavujte plně vyvolané fotografie vysoké vlhkosti, přímému slunečnímu záření nebo vysokým teplotám po delší dobu, protože to může způsobit změny barvy nebo vyblednutí obrazu.
Žádné komentáře:
Okomentovat